O NAMA

KO SMO MI?

FITNESS AKADEMIJA EVROPE (FAE - BALKAN)

Fitnes akademija Evrope je evropski lider u fitnes obrazovanju. Od strane fitnes stručnjaka i naučnih radnika iz oblasti sporta i rekreacije osnovana je  2018. godine sa sedištem na Malti. Fae Balkan predstavlja tim stručnjaka iz oblasti sporta, rekreacije i medicine koji se priključuje sa radom 2023. godine sa sedištem u glavnom gradu Srbije Beograd.
Naša akademija je centralna edukativna filijala FAE za sve zemlje bivših jugoslovenskih republika i ostalih balkanskih zemalja. Od velikog broja  kurseva koje Fitness akademija Evrope nudi, FAE Balkan se specijalizirao isključivo za edukaciju personalnih trenera i nutricionističkog savetnika u fitnesu. 
Fae Balkan Logo

Naša misija

Shvatanje važnosti posla svih naših budućih personalnih trenera. Empatija, moralni i etički kodeks moraju zauzimati bitno mesto u  životu personalnog trenera. Razlog tome je uloga u životima klijenata i pomoć koja im se pruža.

Naša vizija

Konstantno unapređivanje metoda edukacija i obuka budućih lidera u sveri personalnog treninga.

Osnovne vrednosti

. Pružamo izuzetne usluge i obrazovanje.
. Promovišemo zdrav način života.
. Okupljamo i povezujemo ljude za dobrobit svih.

ŠTA MI NUDIMO?

Naša ponuda edukacija je podeljena u dva segmenta. Prvi segment je kurs personalnog trenera u trajanju od 3 meseca. On obuhvata deo teoretske nastave, praktične primene, i ono na šta smo mi posebno ponosni je izdvojena edukacija iz oblasti zdravstvene i funkcionalne dijagnostike sa kojom treba biti upoznat svaki savremeni trener.
Predavanja se izvode vikendom (subota i nedelja) i preporuka našeg tima je da polaznici budu prisutni na časovima. Za polaznike koji su sprečeni iz opravdanih razloga da uživo prate predavanja obezbeđen je neophodan materijal i online konsultacije kako bi na kraju procesa bili spremni za polaganje završnog ispita. Sav materijal za učenje obezbeđen je kako na srpskom, tako i na engleskom jeziku. Pored osnovnog materijala naši polaznici dobijaju dodatnu literaturu u elektronskoj formi kako bi im bio olakšan dalji razvoj profesionalne karijere. Takođe platforma na engleskom jeziku sa preko 7000 video zapisa i animacija ostaje kao dobar resurs u praksi jednog personalnog trenera.
 
Drugi segment edukacije je kurs nutricionističkog savetnika u fitnesu. Ovaj kurs omogućava sticanje neophodnog znanja iz oblasti nutricionizma u fitnesu, odnosno u trenažnom procesu sportista i rekreativaca sa različitim nutritivnim potrebama i fizičkim ciljevima. 
Ovaj kurs se pohađa isključivo online metodom sa materijalom za elektronsko učenje. Kao i u prvom kursu sav materijal je obezbeđen na sprskom i engleskom jeziku. Preporučuje se svim sadašnjim i budućim personalnim trenerima, koji nisu imali prilike da se edukuju u oblasti fitnes nutricionizma. Trening i ishrana predstavljaju dve strane medalje, i kao takav ovaj kurs pruža personalnom treneru kompletnu edukaciju u radu sa vežbačima kao i mogućnost za dodatnom zaradom. 
 
Po završetku edukacije, naši polaznici se upisuju u evropsku registraciju fitnes profesionalaca. FAE  diploma je prepoznata svuda u svetu, što potvrđuje obezbeđen intervju za posao personalnog trenera u zemljama: Saudijska Arabija, UAE, Katar, Kuvajt, Bahrein. Takođe je obezbeđen intervju za posao personalnog trenera u Beogradu. 

Ogranci Fitnes akademije Evrope

Pronadji FEA Pro |

O Nama

Fitness Academy Europe je evropski lider u fitnes obrazovanju. Pružamo inkluzivne i pronicljive kurseve koji naglašavaju praktičnu obuku.

NEWSLETTER & POPUSTI

+381 64 408 44 22